Krukam masła orzechowe, pasty
KruKam – masło orzechowe inne niż wszystkie
Pyszne, kremowe, aksamitnie gładkie, a może chrupiące z kawałkami orzeszków – niezależnie od tego, czy jesteś fanem tradycyjnego masła orzechowego, czy kochasz różne wariacje z dodatkami smakowymi, mamy coś dla Ciebie. Marka KruKam, która na dobre zagościła w naszej ofercie, przygotowała wyjątkowe orzechowe specjały powstające z najlepszych, starannie wyselekcjonowanych nerkowców, orzeszków ziemnych oraz migdałów. Znajdziesz tu klasyczne kremy idealnie nadające się jako smarowidło do zdrowych kanapek, jak i produkty mogące stanowić bazę dla najbardziej odważnych eksperymentów kulinarnych. Zanurz się w świecie wyjątkowej orzechowej przyjemności – wybierz produkt, który podbije Twoje kubki smakowe.
Masło orzechowe z nerkowców – pyszne, że palce lizać
Lubisz nerkowce? Te orzechy mają wyjątkowy, lekko słodki smak i świetnie nadają się do przygotowania aksamitnej pasty o zdecydowanie delikatniejszym smaku niż tradycyjne masło orzechowe z fistaszków. Co więcej – ich aromat idealnie komponuje się z innymi dodatkami, takimi jak wiórki kokosowe. Wśród oferowanych przez nas produktów marki KrukKam znajdziesz zarówno jedną, jak i drugą wersję. Zajadaj się nimi samodzielnie lub dodaj do naleśników, gofrów, jogurtu, kanapek, owoców – gdziekolwiek chcesz! Masło orzechowe z nerkowców to także świetna alternatywa dla pełnego pustych kalorii karmelu czy innych kremów w zdrowych batonikach. Wypróbuj je, a gwarantujemy, że pokochasz ten smak.
KruKam – pasta kokosowa: delikatna naturalna słodycz dla wielbicieli rajskich orzechów
Za co kochamy kokosy? Za ich smak, który przywodzi na myśl dalekie, pełne słońca wyspy na błękitnym morzu, ale też za skład, który obfituje w cenne dla zdrowia substancje. Delikatny aromat, wspaniała konsystencja i mnóstwo zastosowań – oto, czym charakteryzuje się pasta z tych orzechów marki KruKam. W naszym sklepie znajdziesz ją w wygodnym słoiku, którego kształt pozwala na wykorzystanie do ostatniej łyżeczki. A jeśli wolisz kokosowe nuty w towarzystwie innych smaków, wypróbuj pasty oraz kremy, w których znajdziesz kokos otoczony nutami czekolady lub migdałów. Pychota!
Eko pasta migdałowa KruKam – 100% smaku bez cukru, soli i innych dodatków
Pyszna, aromatyczna pasta z pieczonych migdałów KruKam to prawdziwa uczta dla zmysłów. Z pewnością przypadnie więc do gustu nie tylko miłośnikom zdrowego żywienia (wszak nie zawiera dodatkowej soli, cukru czy konserwantów), ale też wszystkim, którzy kochają marcepanowe akcenty. Produkt świetnie sprawdzi się jako dodatek do kanapek, ciast czy deserów oraz zdrowych przekąsek. Jest pożywany, pełen wartościowych składników i uzależniająco pyszny. Koniecznie spróbuj również wersji, w której znajdziesz aksamitną migdałową słodycz połączoną umiejętnie z kokosem.
KruKam – Czekokrówka, która bije na głowę popularne kremy do samrowania
Kochasz słodycze. Nie możesz odmówić sobie rano kanapki ze słodkim kremem, a kawa gości u Ciebie tylko w towarzystwie czekolady lub pączka? A gdyby tak zamienić niezdrowe produkty na… pyszne, wartościowe i bardzo zdrowe? Czekokrówki marki KruKam to prawdziwa bomba – nie tylko, jeśli chodzi o walory smakowe, ale też prozdrowotne. Syrop z daktyli oraz erytrol zamiast cukru, witaminy, duża zawartość białka, brak konserwantów, a także tylko naturalne składniki – tak w skrócie możemy opisać zawartość słoiczków, której spróbowanie grozi zakochaniem się od pierwszego wejrzenia w tym produkcie. Postaw na zdrowe zamienniki kalorycznych, bezwartościowych smarowideł – zaprzyjaźnij się z orzechowymi pastami oraz kremami KruKam!