Batony „KruKamki” w czekoladzie
Składniki:
daktyle, pasta z orzechów ziemnych, orzechy ziemne, czekolada 12,4% (miazga kakaowa, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy), mąka z orzechów ziemnych, ciasteczka pszenne (mąka pszenna, tłuszcz kokosowy), sól himalajska 0,5%
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna – 1716kJ/ 410kcal
Tłuszcz – 23,1g
w tym tłuszcze nasycone – 6g
Węglowodany – 49,2g
w tym cukry – 33,4g
Błonnik pokarmowy – 3,7g
Białko – 12g
Sól – 0,5g
Opinie
Wszystkie opinie widoczne na niniejszej stronie podlegają weryfikacji. Dowiedz się więcej o stosowanych przez nas metodach i zasadach sprawdzania oraz publikowania opinii z zakładki Opinie w sklepie.
Na razie nie ma opinii o produkcie.